Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Vacature Timmerman (Starten en ervaren)

Vacature Timmerman
Standplaats Opleiding Uren per week Salaris indicatie
Omgeving Hoogeveen Niet gevraagd 40 uren € 2.200 - € 3.000

Als timmerman heb je een uitgebreid takenpakket wat heel uiteenlopend kan zijn. Je houdt je bezig met het repareren en monteren van deuren, daken of vloeren. Maar ook onderhoudswerkzaamheden, zoals het verhelpen van een lekkage en waterslangen aanbrengen behoren tot de werkzaamheden van een timmerman.

Voordat je aan de klus gaat beginnen als timmerman moet alles eerst goed worden gecontroleerd. Dit doe je aan de hand van bouwkundige tekeningen en het controleren van de conditie van bestaande constructies. Je gaat afstanden en afmetingen bepalen met behulp van meetlint, duimstok en ander gereedschap.

Wat ga je doen als Timmerman?

De werkzaamheden van een timmerman zijn erg divers en afhankelijk van het bedrijf waar je komt te werken zijn je werkzaamheden voornamelijk in de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het kan zijn dat je beton moet storten in de nieuwe badkamer, dat je de zolder moet aftimmeren of misschien zelfs wel kunststof kozijnen gaat zetten. Houten balken of platen op maat zagen met daarvoor bestemd gereedschap komt ook veel voor! Welke werkzaamheden doe jij het liefst als timmerman?

Vacature timmerman

Waar kom je te werken?

Afhankelijk van jouw wensen gaan wij je voorstellen bij onze opdrachtgevers. Wij hebben timmer vacatures niet alleen in Hoogeveen, maar door heel Noord-Nederland (Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland).

Werk jij graag buiten en in nieuwbouw projecten of juist in de renovatie? Laat het ons weten en schrijf je in! Wanneer jij je inschrijft heb jij misschien wel sneller dan gedacht een nieuwe baan, weet jij waar je aan toe bent en kun je ook nog eens je wensen aangeven!

De werkplek van de timmerman kan elke dag weer anders zijn, afhankelijk van de grootte van de klus en het soort werkzaamheden, werk jij op verschillende locaties in Drenthe, Groningen en Overijssel. De ene dag op een nieuwbouwproject, de andere dag een verbouwing in een woonhuis maar het kan ook in de fabriek zijn waar je hout gaat bewerken voor de klus.

Wat verdient een timmerman?

Een timmerman verdient gemiddeld € 2.750,- bruto per maand. Afhankelijk van je werkervaring, de CAO en werkzaamheden wordt het salaris bepaald. Vaak wordt je in de bouw ingeschaald in de bouw CAO. De bouw CAO heeft goede voorwaarden, pensioen en ADV opbouw en een goed salaris.

Verantwoordelijkheden Timmerman

  • Repareren en monteur van deren, daken of vloeren
  • Onderhoudswerkzaamheden

Vaardigheden Timmerman

  • Bouwtekeningen lezen
  • Werken met gereedschap
  • Nauwkeurig op de millimeter precies kunnen werken

Functie eisen

  • Bouwkundig inzicht
  • Je kan zelfstandig werken maar ook samen
  • Geen scholingseisen
Naam:
Tussenvoegsel: (b.v. de, van of den)
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:
Gewenste functie en bijbehorende motivatie:
CV:
Ik ben op de hoogte van het privacy statement*
 
 
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions