Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Ons team

Bij EN uitzendbureau Hoogeveen werken wij met een ervaren en enthousiast team. Met veel plezier brengen wij werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact en helpen we op de achtergrond bedrijven met verschillende randzaken zoals; functioneringsgesprekken, VCU controles, verlonen van personeel en het doorvoeren van CAO wijzigingen. Het woord EN wordt gebruikt om begrippen samen te voegen en zinsdelen te verbinden. Daarmee komt het woord overeen met de bedrijfsactiviteiten van EN uitzendbureau: het verbinden van werkgevers en werkzoekenden.

Ons team staat bekend als persoonlijk en betrokken, waarbij we korte lijnen aanhouden tussen de uitzendkrachten, werkzoekenden en werkgevers. 

Een team met jarenlange ervaring

EN uitzendbureau was oorspronkelijk onderdeel van ter Stege Personeelsdiensten, opgericht in 2008. Om als uitzendbureau nog beter aan te sluiten op het MKB hebben wij in 2011 gekozen voor een nieuwe identiteit; EN Uitzendbureau. EN staat voor plezier, daadkracht, betrokkenheid en respect. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je niet alleen helpen met het vinden van geschikte kandidaten en opdrachtgevers, maar helpen wij graag verder met de payroll, werving en selectie en andere personeelszaken. EN uitzendbureau is NBBU lid, VCU gecertificeerd en beschikken over het NEN 4400-1 keurmerk. Daarmee garanderen wij dat we over de juiste kwaliteiten beschikken.

Maak kennis met ons team

Ilse foto

Ilse ter Stege
Eigenaar

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Ilse@enuitzendbureau.nl

 

Marije foto

Marije Hop
Intercedent

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Marije@enuitzendbureau.nl

 

Sander team

Sander Jacobsen
Accountmanager

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Sander@enuitzendbureau.nl

 

Esther profiel

Esther Haag
Intercedent

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Esther@enuitzendbureau.nl

 

Manon foto

Manon de Roo
Intercedent

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Manon@enuitzendbureau.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stefan Dekker
Intercedent

icon-linkedin-team  LinkedIn
email  Stefan@enuitzendbureau.nl

 

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions