Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Antidiscriminatie beleid bij werving & selectie

Naar aanleiding van de uitzending van Radar in januari 2018 staat de uitzendbranche volop in de schijnwerpers m.b.t. discriminatie in het werving & selectie proces. Als branche heeft de NBBU (waarbij EN uitzendbureau aangesloten is) met staatssecretaris Van Ark de afspraak gemaakt om uitzendbureaus nog beter te wapenen tegen discrimineren verzoeken.

De NBBU heeft bepaalde hulpmiddelen ontwikkeld die wij hebben geïmplementeerd binnen EN uitzendbureau. De bedrijfsvoering van EN uitzendbureau is er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven, ongeacht diens leeftijd, geslacht, burgerlijke staat, levens-, politieke – of geloofsovertuiging, ras, etnische afkomst of nationaliteit. Bij werving & selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie gerelateerd zijn. Lees hierover meer in ons anti-discriminatie beleid. 

Je vindt ons beleid hier terug.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | website optimalisatie dotsolutions