Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Ben jij een goede werknemer?

Uiteraard zijn er veel eigenschappen op te noemen die een medewerker, een goede werknemer maakt. Denk hierbij aan: betrouwbaar, aanpakker, meedenkend, deskundig, betrokken, proactief, flexibel en leergierig zijn. Maar alleen met bovenstaande eigenschappen kom je er niet.
 

Wij vroegen aan de collega’s binnen EN; Wat maakt jou een waardevolle werknemer?

Marlies
Wat mij een waardevolle werknemer maakt, naast dat ik mijn werkzaamheden goed uitvoer?
Het zijn de kleine dingen die helpen; op tijd komen, koffie en thee halen voor mijn collega’s en interesse tonen. 

Ik ben (soms iets te) enthousiast en altijd in voor een feestje! Verder ben ik mij bewust van mijn goede en minder goede eigenschappen, deze bewustwording helpt mij goed te functioneren in mijn huidige functie! 
Waar ik wachten op een akkoord soms lastig vind, cao's liever laat uitpluizen door een collega die daar energie van krijgt en af en toe iets te direct ben. Krijg ik door mijn daadkrachtige en proactieve houding die opdracht wel klaar, daarin denk ik ook mee met de klant/werknemer en zijn we samen op zoek naar oplossingen.

Wat maakt jou waardevol?

Sander
Zelf vind ik het belangrijk om beloftes na te komen. Zeg ik tegen een collega/klant “A”, dan doe ik ook “A”. Hiermee weet  mijn gesprekspartner ook waar hij/zij aan toe is. Daarnaast ben ik recht door zee (soms wel is te), maar je weet wel wat je aan me hebt. Zeker als je mij om een mening vraagt.

Het beste uit jezelf en mijn collega’s halen is wat me kenmerkt. Ik ga ergens voor de volle 100% voor. Dit wil ik graag inzetten om zo gezamenlijk de doelstellingen te gaan halen.

Enkele eigenschappen die mij kenmerken zijn: communicatief sterk, aanpakken, positieve instelling, innovatief en mensenkennis.

Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in de medemens wat hij/zij doet.
Voor een oriënterend gesprek ben je altijd welkom bij EN Uitzendbureau.

Esther
Doordat ik na een lange periode van ziekte aan het re-integreren ben zit ik in een aparte positie binnen het team, mede omdat ik de minste uren van alle collega’s aanwezig ben. Dit betekent echter niet dat ik geen aanvulling kan zijn op het team. Ik denk juist dat ik door mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen steeds meer taken weet op te pakken en hiermee mijn collega’s kan ondersteunen. Verder kun je op mij bouwen (ik sta voor wat ik zeg en doe) en ben ik een betrouwbare medewerker (afspraak is afspraak).

Dit maakt mij ondanks dat ik in mijn werk niet hetzelfde ben, als voor mijn periode van ziek zijn, wel een waardevolle werknemer.

Manon
Er zijn voor mij een aantal dingen belangrijk. Dat je elkaar respecteert, je afspraken nakomen en interesse hebben in elkaar. Als collega kan je van mij op aan en als ik iets zeg sta ik daar ook voor en ik ben behulpzaam. Klantvriendelijkheid is voor mij vanzelfsprekend. Sociaal, spontaan, geïnteresseerd en positief zijn, zijn kenmerken die goed bij mijn karakter passen, zowel zakelijk als privé. Ik hou van uitdagingen en leer graag nieuwe dingen. Ik werk nu een half jaar met heel veel plezier bij EN uitzendbureau en iedere dag leer ik weer nieuwe dingen.

Iedereen heeft zijn of haar eigen goede eigenschappen die we vaak wel kunnen opnoemen, maar hoe pas je ze toe? Ik ben ervan overtuigd dat het team waarin je werkt elkaar kan versterken door goed samen te werken en gebruik te maken van elkaars expertise.
Zorg voor een goede sfeer binnen je team en neem elkaar zoals je bent!

Marije
Uiteraard heeft iedere werknemer goede eigenschappen die helpen bij het uitvoeren van zijn/haar werkzaamheden. Zo vind ik dat ik dat de eigenschappen leergierig, teamplayer, behulpzaam en secuur bij mij passen. Deze eigenschappen alleen maken mij nog geen goede werknemer. Ik zit bij EN | uitzendbureau goed op mijn plek; ik heb plezier in mijn werk, ik heb de voorkeur voor het werken in een klein team, heb leuke collega’s waarmee ik goed kan samenwerken en daarnaast vind ik de afwisselende werkzaamheden leuk. Deze combinatie van mijn eigenschappen en het plezier in mijn werk maken dat ik een goede werknemer ben! Een tevreden medewerker presteert beter!

Hoe kijkt eigenaresse, Ilse ter Stege, hier tegen aan?

Ilse
Ik ben van mening dat een goede medewerker samenhangt met het team, de werksfeer om hem/haar heen en de ambitie van de werknemer zelf. Een medewerker moet op zijn plek zitten, daar begint het mee. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise en daar moet je ook als team bewust van zijn om zo van elkaar te leren en de krachten te bundelen, zodat je doet waar je goed in bent en er energie van krijgt!

Wil je meer lezen hoe Ilse, vanuit haar perspectief als eigenaresse van EN uitzendbureau, aankijkt over wat een medewerker een waardevolle medewerker maakt? 

Lees het hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions