Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Duurzaam samenwerken in 2019

Tegenwoordig is duurzaamheid een “hot topic”. Vooral als het gaat over milieu, energieverbruik en het duurzaam consumeren of gebruiken van duurzaam geproduceerde producten. In deze blog willen we verder ingaan op duurzaam samenwerken en de voordelen hiervan.

Wat is duurzaam werken?

Bij duurzaam samenwerken is het doel om een lange relatie of samenwerking aan te gaan. Vaak worden relaties, zowel persoonlijke als zakelijk, meer gezien als wegwerpartikelen. Je maakt er gebruik van zolang het je winst oplevert en als dat niet meer het geval is nemen we er afscheid van. Bij duurzaam samenwerken gaan we niet voor de winst die te halen valt op de korte termijn, maar investeren we in de relatie die op de lange termijn winst voor beide partijen oplevert. Dit geldt voor zowel de relaties die bedrijven hebben met hun (potentiële) klanten als voor collega’s onderling.

Tips om tot een duurzame samenwerking met collega’s te komen

Duurzaam samenwerken begint bij vertrouwen en investeren. Hoe je met de ander omgaat is de basis van een duurzame samenwerking. Als je alleen maar investeert in tijd en energie die jij er als persoon in stopt en je nooit het gevoel hebt hier iets voor terugkrijgt, zal er nooit sprake kunnen zijn van een duurzame samenwerking. Het is een kwestie van geven en nemen, van wederzijds vertrouwen en respect. Ook het duidelijk bespreken van wat je belangrijk vindt binnen de relatie als het gaat over onderwerpen als integriteit, oprechtheid, professionaliteit zijn heel belangrijk om tot een duurzame samenwerking te komen.

En wat is dan het nut van duurzaam samenwerken?

Naast het persoonlijke aspect, het elkaar beter begrijpen en respecteren van elkaars verschillen is vooral ook het aanvullen van elkaar een mooi voorbeeld van een duurzame versterking.
Samen sta je sterker!
Ook krijg je door te investeren in een duurzame samenwerking beter inzicht hoe je de ander kunt helpen en weet je beter wat je van de ander kan verwachten binnen de samenwerking. 
Dit geldt voor zowel in de samenwerking binnen een team als ook naar buiten met klanten. Door in je klanten te investeren en je klanten beter te leren kennen, kun je beter voldoen aan de hulpvraag en zal de samenwerking waardevoller worden.

En dat is één van de doelen van EN uitzendbureau: Het opbouwen en onderhouden van een duurzame relatie met zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers. Ook duurzaam samenwerken met EN uitzendbureau?

Uitzendkracht  Werkgevers

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions