Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Hoe maken wij de juiste match?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het goed om onze werkwijze eerst te behandelen.
Binnen EN vinden wij het maken van de juiste match het mooiste wat er is aan ons vakgebied. Maar voordat er een juiste match ontstaat is er veel tijd en werk te verzetten om tot dit resultaat te komen.

Driehoeksverhouding

Wij vinden het belangrijk om iedere kandidaat te zien en te spreken. Zo krijgen wij aan de hand van het gesprek een goede indruk met wie we te maken hebben.
Je kunt spreken van een driehoeksverhouding tussen: Werkgever, Werknemer en EN uitzendbureau.

Driehoeksverhouding

Werkgever

Om een goed beeld te krijgen waar het bedrijf naar op zoek is, vinden wij het belangrijk om hierin over in gesprek te gaan met het bedrijf. We krijgen zo een goed beeld van de organisatie; welke cultuur er heerst, wat de ambitie is en wat voor doelen het bedrijf stelt. Dit doen we altijd met een gesprek op locatie. (Zien = beleven)

Werkzoekende

Vanuit de kandidaat vinden wij het belangrijk om persoonlijke vragen te stellen tijdens de intake. Zo krijgen wij een goed beeld van de persoon die tegenover ons zit. Daarnaast voeren we het gesprek vaak zonder het CV. We vinden het veel belangrijker om de persoon achter het CV te leren kennen. Door middel van de juiste vragen krijgen wij zowel zakelijk als privé een goed beeld.

Persoonlijke aandacht

Naarmate de kandidaat bij ons bekend is vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We maken duidelijke afspraken om in contact te blijven. Of we gelijk iets voor diegene kunnen betekenen of niet. Communicatie is belangrijk. Zo hebben we bij een werknemer van ons een eerste werkdag controle, een eerste werkweek controle en vervolgens een maand controle. Zo kunnen we bij actuele zaken gelijk inspringen bij zowel de werknemer als de opdrachtgever.

De match

Na een goed beeld te hebben gekregen van zowel het bedrijf als de kandidaat kan het matchen gaan beginnen. We kijken goed naar de belangen van beide partijen om daar een match mee te maken. We weten wat het uurloon van de kandidaat is en zorgen voor een net tarief met de opdrachtgever.
Bij overeenstemming van beide partijen kunnen de papieren klaargemaakt worden en door de partijen in de driehoeksverhouding getekend worden.

EN | uitzendbureau “Ambitie verbindt…”

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions