Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Verdien ik als uitzendkracht evenveel als een vaste medewerker?

Verdien ik als uitzendkracht evenveel als een vaste medewerker?   

Een veelgestelde en terechte vraag vanuit onze kandidaten is: “Verdien ik als uitzendkracht evenveel als een vaste medewerker?”. Over het algemeen denken mensen dat je bij een uitzendbureau minder verdient, bij EN Uitzendbureau is dit niet het geval. Wij leggen het hieronder uit.

Wij vinden het belangrijk dat jij een salaris krijgt volgens CAO richtlijnen

Werk je via EN uitzendbureau als uitzendkracht, dan krijg je hetzelfde loon als vaste medewerkers. Wel kunnen er verschillen zijn als je collega bijvoorbeeld meer werkervaring heeft, andere functie/verantwoordelijkheden of al langer bij het bedrijf werkt. Bij het inschalen van je loon houden wij rekening mee met de betreffende CAO, dit is wel zo eerlijk.

Waarom wij geen onderscheid maken: inlenersbeloning

Inlenersbeloning houdt in dat uitzendkrachten recht hebben op dezelfde arbeidsvoorwaarden als de werknemers in vaste dienst. Inlenersbeloning is een eis vanuit de NBBU, waarvan wij lid zijn.

NBBU is een brancheorganisatie welke mede opkomt voor de belangen van de uitzendkrachten. Hierdoor krijg je niet alleen een rechtvaardig salaris, zo zijn er ook meer mogelijkheden voor scholing en trainingen.

Geïnteresseerd in werken via EN uitzendbureau?

Neem hier contact met ons op of bekijk onze vacatures. Wij helpen je graag verder om een nieuwe uitdaging te vinden!

Direct inschrijven Bekijk vacatures Neem contact op 

 


 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions