Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Kledingkeus / Voorschriften Werk

Kledingstress... Wat voor kleding moet ik aan voor een sollicitatiegesprek? Wat zijn de voorschriften vanuit het werk op het gebied van kleding?

Veel (toekomstige) werknemers kunnen maar moeilijk kiezen welke kleding ze aan moeten doen. Veelal hangt het enorm af van de branche waarin ze werkzaam zijn, de functie en eventueel wat de voorschriften bij een bedrijf zijn.

Bij een rechtbank, financiële instelling, notariaat ed. zie je veelal dat de heren zakelijk  gekleed zijn in een pak (met stropdas) en waarbij de dames zakelijk gekleed zijn in bijvoorbeeld een mantelpak.

Tegenwoordig 

Tegenwoordig is de dresscode bij veel bedrijven; casual. Een belangrijke regel is dat de kleding die je aan hebt geen reden geeft tot afleiding.

Denk er wel aan dat kleding schoon en gestreken is. Vlekken in kleding is een no-go.
Kijk vooral ook wat collega’s aan hebben. En bij twijfel; vragen! 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions