Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Liefde op de werkvloer

Een veelbesproken en beladen onderwerp als het gaat om liefde op de werkvloer. Een relatie met
een collega, mag dat? En kan dat mijn baan kosten? 

Liefde op de werkvloer in cijfers

Wat valt er nu precies onder liefde op de werkvloer? Flirten, relaties, slippertjes, affaires zijn allemaal voorbeelden die hedendaags voorkomen op en/of tijdens het werk. Het CBS laat zien dat zo’n 4% van werkend Nederland een relatie heeft op het werk met een collega en dus partner. Een ander getal zegt ons dat 30% wel eens fantaseert over een avontuurtje met een collega.

Relatie met een collega...

Mag dit? Ja dit mag. Een relatie is immers een privé kwestie en dit wordt juridisch beschermd. Echter kan het wel ‘gevaarlijk’ zijn. De liefde is natuurlijk hartstikke mooi als alles goed gaat, tot het moment dat er wat negatieve spanningen tussen beide ontstaat. Dit kan zich gaan uiten op het werk, wat een
negatieve werksfeer met zich meebrengt.

Verliefd worden op een collega? En nu?

Deze situatie komt geregeld voor. Je valt op een leuke collega en merkt dat het meer is dan alleen leuk vinden. Er is genoeg informatie te vinden op het internet om hier mee om te gaan. Onze tip is vooral om na te gaan wat de eventuele consequenties kunnen zijn op moment dat het een relatie wordt.

Heb jij de liefde voor het vak nog niet gevonden?

Kijk dan hier voor onze vacatures!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions