Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Op wat voor toeslagen heb ik recht?

Wanneer je aan het werk bent, kan het zijn dat er bepaalde toeslagen voor jou gelden, bovenop je (basis)loon. Waar je recht op hebt is o.a. afhankelijk van je werktijden / functie / arbeidsomvang. Ook hangt dit af van de CAO waar je onder valt, per CAO kunnen wisselende toeslagen gelden.

Welke toeslagen zijn er?

De meest voorkomende toeslagen zijn toeslagen voor overwerk, verschoven uren, onregelmatigheidstoeslag, feestdagentoeslag en ploegentoeslagen. Werk je buiten de ‘reguliere’ werktijden om, dan is de kans groot dat jij een toeslag ontvangt.
Voor overwerk wordt er vaak 150% doorbetaald en op een feestdag 200%. Maar dit wordt per CAO bepaald en kan van bovenstaande afwijken.

Deze toeslagen gelden ook als je werkzaam bent als uitzendkracht.

Wil je weten welke toeslagen er voor jou gelden, maar je komt er niet uit met de CAO? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

Toeslagen 2020

Per 1 januari 2020 is de transitievergoeding aangepast (lees hier de blog over transitievergoeding). Bij uitdiensttreding heb je als werknemer en ook als uitzendkracht recht op transitievergoeding (mits je aan de voorwaarden voldoet).

Per 1 juli 2020 wordt het geboorteverlof voor partners uitgebreid. Na geboorte van een kind krijgen partners 5 weken extra geboorteverlof (betaald door het UWV). Dit verlof is in de eerste 6 maanden na de bevalling op te nemen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions