Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Sander vertelt over zijn ervaring bij zijn nieuwe werkgever

Sander team
Onze collega Sander is 2 januari 2019 bij ons aan de slag gegaan. Dit is inmiddels alweer vier maanden geleden. Nu zijn wij benieuwd hoe Sander zijn begin periode heeft ervaren bij ons. Hierbij zijn verhaal: 
 

Sander aan het woord:  

In mijn vorige werk was ik actief als accountmanager bij Ricoh. Hoewel ik een mooie tijd bij Ricoh had, was het voor mij tijd om een volgende stap te maken. Ik ben eind vorig jaar in contact gekomen met Ilse en zij bood mij deze kans aan en daar ben ik ontzettend blij mee.
 

De eerste week:

2 januari, mijn nieuwe avontuur begint. Nieuwe collega's, nieuwe werkplek, nieuwe programma's, nieuwe werkwijze. Er komen veel nieuwe dingen op je af, wat pak je als eerst op? Belangrijk vond ik om mijn collega's eerst te leren kennen. Wie zijn mijn collega’s? Welke werkzaamheden voeren ze uit? Waarom voeren ze werkzaamheden op een bepaalde manier uit?
 
Nadat ik mijn collega’s goed heb leren kennen begon de dagelijks gang van zaken. Ik ben er open ingestapt en laat mij leven door de eerste werkdagen met alles wat er op mij afkomt. Inmiddels begon ik de werkwijze mij eigen te maken en deed ik eerste ervaringen op met de programma’s welke EN Uitzendbureau gebruikte. Tegen het einde van de week hadden Ilse en ik een overleg waar wij de week hebben geëvalueerd en de verwachtingen naar elkaar uitspraken voor de komende periode.
 

Wat mijn werk zo bijzonder en leuk maakt:

Het verdiepen in de wet en regelgeving binnen de uitzendbranche is zeer uitgebreid. Hier heb ik mij de afgelopen maanden in verdiept. Het leuke van mijn functie is dat ik dagelijks
met verschillende bedrijven bezig ben en dus verschillende mensen ontmoet, prachtig.
Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal. Of het nu gaat om een directeur van een bedrijf, die zijn werkverleden vertelt, of een kandidaat die bepaalde keuzes gemaakt heeft en toe is aan een nieuwe ambitie; Hoe gaaf is dat om te horen en daar een schakel in te zijn.
 

Mijn doelstelling binnen EN Uitzendbureau:

Mijn taak en uitdaging binnen EN Uitzendbureau is om de groei welke ingezet is te analyseren en bij te sturen waar nodig. Met mijn collega's de neuzen dezelfde kant op om er een fantastisch jaar van te maken.
 

Groeien als team en individu:

Daar waar ik net al aangaf dat wij willen groeien, willen we dit op individueel vlak, maar ook als team zijnde. De groei zit hem met name in meer kandidaten helpen met hun ambitie om een nieuwe werkgever te zoeken. Een andere groei is dat we graag samenwerkingsverbanden (voor langere tijd) willen aangaan met nieuwe bedrijfsmatige klanten. Voor mijzelf wil ik meer kennis opdoen van ontwikkelingen in de uitzendbranche om deze weer te kunnen toepassen hier bij ons kantoor in Hoogeveen.
 

Nu vier maanden verder:

Zoals ik aangaf ben ik 2 januari gestart. Wij zijn inmiddels vier maanden verder, en we hebben de eerste resultaten behaald. Nieuwe klanten die het vertrouwen in onze samenwerking hebben uitgesproken. Ook hebben wij onze een aantal werkzaamheden efficiënter ingericht om slimmer te werken. Tot op heden liggen wij op koers om de gewenste jaarlijkse resultaten te behalen!
 

Ambitie Verbindt:

Het mooie aan de slogan Ambitie Verbindt, is dat je dit voor beide partijen kunt neerleggen.
Aan de ene kant een bedrijf die een bepaalde ambitie uitstraalt om ergens naartoe te groeien en anderzijds een kandidaat die door middel van zijn/haar ambitie dit kan toepassen bij een nieuwe werkgever. Ik ben er van overtuigd dat wij van EN Uitzendbureau nog veel partijen kunnen verbinden door ambitie!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions