Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Talent ontwikkelen: hoe doe je dat?

9 september 2019 | Je talent is hetgeen waar je goed in bent en waarvan je energie krijgt. Iedereen heeft zijn eigen talenten. Wat zijn jouw talenten? Wanneer jij je talent hebt ontdekt zul je merken dat je er gelukkig van wordt en energie er van krijgt. Zet daarom je talent in op je werk om nog gemotiveerder en gelukkiger aan het werk te gaan. 

Ontdek je talent

Je talent wordt pas zichtbaar als je er iets mee doet. Wanneer je iets met je talent doet brengt dit veel voordelen met zich mee. Maar wat is je talent? Stel jezelf de vraag waar je goed in bent. Kijk hierbij kritisch naar je werkzaamheden en vraag je collega’s waar jij goed in bent. Ook buiten je werk kun je talent opmerken die je op je werk kunt gebruiken. 

Ondersteun je talenten met vaardigheden

Wanneer je je talent hebt ontdekt zul je merken dat je dit op veel mogelijkheden kunt toepassen. Zo kan je je talent voor bijvoorbeeld verkopen versterken met de vaardigheid structureren. Dit is een aanvulling om overzicht te houden en daardoor beter het proces van verkopen doorloopt. Verkopen hoef je jezelf niet meer in te trainen: daar ben je al goed in. Toch kun je door bepaalde vaardigheden je talent nog beter toepassen, en vaardigheden kun je leren. 

Zet je talent in!

Ben jij erachter gekomen wat jouw talent is? Zet dit dan breed in en merk dat je meer plezier beleeft in je werk en andere dingen die je doet! Sommigen krijgen energie van een goed salaris, een mooie auto en wanneer ze lekker druk zijn. Het is wat cliché: volg je hart. Wanneer je de dingen doet die vanuit binnenuit goed voelen en je talent voor gebruikt zul je ontdekken dat dit een veel beter geluksgevoel geeft. 

Wil jij je talent op een andere manier inzetten?

Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging die aansluit bij jouw talenten. Kom eens langs bij ons kantoor! Wij bespreken graag welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Direct inschrijven Bekijk vacatures

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions