Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Wat is duurzaam?

Duurzaam is een vrij breed begrip. Dit begrip kan op veel verschillende manieren worden opgevat en er wordt makkelijk een eigen draai aan gegeven. De afgelopen jaren is de betekenis van duurzaam verbreedt doordat dit steeds actueler wordt. Er wordt veel aandacht besteed aan het verduurzamen en de klimaatverandering in de media. Inmiddels is het begrip duurzaam dan ook niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Vrij vertaald betekent duurzaam dat je iets produceert of verkregen hebt waarbij je het milieu en de natuur zo min mogelijk belast; ofwel milieuvriendelijk. Duurzaam is onder te verdelen in verschillende categorieën zoals mens, milieu en economie. Er moet een goede balans zijn tussen deze categorieën om zoveel mogelijk duurzaam te leven en de klimaatveranderingen tegen te gaan.

Waarom is duurzaam een belangrijk en ‘hot’ topic op dit moment?

Het is een feit dat onze grondstoffen, voedselvoorzieningen en energiebronnen niet oneindig voorhanden zullen zijn. Wij, als consument van de aarde, moeten rekening houden met de toekomst van onze aarde, zodat ook de volgende generaties er nog lang van kunnen genieten. Er speelt momenteel veel in de klimaatverandering en daarbij stelt de EU eisen aan het gebruik/verbruik van energie. Nederland zit nog niet op het gewenste niveau van gebruik duurzame energie, er moet ook nog heel wat gebeuren voordat Nederland zo ver is.

Wij staan daarom deze maand graag stil bij het onderwerp duurzaam. Duurzaamheid is belangrijk voor ons en onze toekomst!

Deze maand zullen er een aantal blogs volgen waarin verder ingegaan wordt op verschillende thema’s binnen duurzaamheid en hoe je hier zelf een positieve invloed op kunt uitoefenen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

- Duurzaamheid binnen EN | Uitzendbureau
- Duurzaam als persoon
- Duurzaam bouwen
- Duurzaam samenwerken

Duurzaam thema

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions