Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Tips om jezelf te blijven ontwikkelen als uitzendkracht

5 september 2019 | Uit recent onderzoek is gebleken dat iedere werknemer meer dan een halve dag per week nodig heeft om nieuwe vaardigheden/skills te leren om mee te komen in de hedendaagse technologische ontwikkeling. Het is rennen of stilstaan, en stilstand is achteruitgang in de technologische revolutie. Sander vertelt meer over ontwikkeling op de werkvloer en hoe je dit als uitzendkracht kunt doen.Blijf jezelf ontwikkelen als uitzendkracht

Hoe kun je jezelf het beste blijven ontwikkelen als uitzendkracht? 

Het is simpel; gun jezelf de tijd om dingen te lezen wat jij interessant vindt en bekijk hier video’s van. Het bezoeken van conferenties/evenementen kan hier een positieve bijdrage aan leveren. De sleutel tot succes is om jezelf bij te blijven scholen. Blijf jezelf prikkelen, dit werkt motiverend. 

Kijk eens verder dan je eigen werkgebied

Daarnaast kan het waardevol om eens buiten je eigen vakgebied te kijken. Beperk jezelf niet in het bijscholen. Het kan juist een verademing zijn en leiden tot verrassende inzichten. Ideeën of concepten uit een totaal ander werkgebied kunnen ook toepasbaar zijn op jouw vakgebied. Verruim je blik en verhoog je creatieve denkvermogen! 

Daag jezelf uit

Een vraag die ik zelf veel stel aan zowel kandidaten als bedrijven: Wat is je ambitie? Waar wil je graag naartoe? En dan met name: Hoe kan ik je helpen om daar naartoe te groeien? De antwoorden zijn uiteenlopend. Hogere functie binnen de organisatie, starten van studies, behalen van certificaten, nieuwe uitdaging.

Behaal certificaten als uitzendkracht bij EN uitzendbureau

Eén van bovenstaande punten wil ik graag uitlichten: het behalen van certificaten. Bij EN uitzendbureau heb je als uitzendkracht recht op bijscholing. Kortom, wil jij binnen je huidige werkzaamheden jezelf ontwikkelen door het behalen van een certificaat, dan kunnen wij de mogelijkheden met je bespreken. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact op met ons kantoor.

Direct inschrijven Contact  

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions