Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Even voorstellen, onze nieuwe collega Sander!

Per 1 januari 2019 heeft EN een nieuwe collega erbij. Hieronder stelt hij zich graag voor!

"Mijn naam is Sander Jacobsen, 31 jaar oud, woonachtig in Hoogeveen. Na mijn HBO sportopleiding ben ik aan de slag gegaan als docent Lichamelijke Opvoeding. In 2012 ben ik geswitcht van werk en ben ik bedrijfsleider geweest binnen een sport- en evenementenorganisatie. In 2017 kwam ik een vacature tegen in de Sales binnen de IT branche. Tijdens een beurs ben ik in contact gekomen met Ilse. Naarmate we een aantal gesprekken hebben gehad, heb ik vol enthousiasme getekend om aan de slag te gaan bij EN Uitzendbureau.
 
Per 1 januari 2019 ben ik werkzaam binnen EN Uitzendbureau als accountmanager. Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit sales en relatiebeheer. Binnen de uitzendbranche ben ik nog onbekend, maar ik heb veel zin om op ontdekking te gaan en zo een bijdrage kan leveren in de groei van dit ambitieuze bedrijf.
 
Naast mijn werk ben ik geregeld te vinden bij de voetbalclub HZVV of in de sportschool."
 
Sander-EN-Uitzendbureau
 
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden

keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | web applicaties dotsolutions