Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Waarom zou je jezelf blijven ontwikkelen?

2 september 2019 | Zelfontwikkeling is de basis voor succes. Ben je toe aan een carrièreswitch? Wil je beter leren samenwerken of wil je meer kennis opdoen over een bepaald onderwerp? Veranderingen en uitdagingen zijn belangrijk om gemotiveerd te blijven en het houdt je scherp. Dat is de reden waarom jij jezelf zou willen blijven ontwikkelen. 

Wat is jezelf ontwikkelen?

Jezelf willen ontwikkelen is een breed begrip en kan verschillende redenen hebben. Het is normaal dat niet elke dag even fantastisch is op je werk; ook minder leuke taken horen erbij. Maar ga je met tegenzin naar je werk of heb je geen motivatie om je best te doen? Zoek dan meer uitdaging, dit kan zowel binnen het bedrijf als een carrièreswitch zijn. Ook kan het zijn dat je een bepaalde vaardigheid wil verbeteren of dat je merkt dat vakinhoudelijke kennis ontbreekt. 

Waarom is zelfontwikkeling belangrijk?

Heb jij een bepaald doel voor ogen? Alles wat je wil bereik je met inzichten die je leert van een ander of uit eigen ervaring. Laat een gebrek aan kennis nooit een excuus zijn om je doel te bereiken. Je bent nooit te oud om iets te kunnen leren en jezelf te ontwikkelen. Stop nooit met groeien en blijf jezelf ontwikkelen. Dit hoeft niet perfect te zijn en je hoeft niet altijd bezig te zijn met leren. Vind een balans tussen zelfacceptatie en zelfontwikkeling. Geniet van de dingen die je doet en wees tevreden met wie je bent en wat je hebt, terwijl je op aan het groeien en veranderen bent!

Hoe ontwikkel je jezelf?

Blijf jezelf de spiegel voorhouden! Sta eens stil bij je werk, de keuzes die je maakt en welke vaardigheden jij inzet. Ga bewust aan het werk en wees kritisch om jezelf te verbeteren en bespreek dit met collega’s of leidinggevende. Zo leer je van je fouten en zul je succes behalen. 

Wij helpen je graag bij een nieuwe uitdaging

Ben je toe aan een nieuwe baan? Daag jezelf uit en bekijk onze vacatures en schrijf je in. Wij helpen je graag verder bij het vinden van ander werk.

Direct inschrijven Bekijk vacatures

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions