Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Wat doe ik als intercedente bij EN uitzendbureau?

Vaak wordt aan mij gevraagd wat ik doe tijdens mijn werk als intercedente. Hoewel geen dag gelijk is, vertel ik in deze blog hoe een gemiddelde werkdag er voor mij uitziet. Kort gezegd ben ik bezig met het vinden van de perfecte match tussen een opdrachtgever en kandidaat. Nieuwsgierig hoe Manon dat doet? Lees dan verder!


Start van de dag als intercedent

Iedere ochtend vindt een overleg plaats bij EN. We bespreken onder andere welke kandidaten er zijn voorgesteld, welke vacatures er open staan en wie er benaderd moet worden. Ook de taakverdeling wordt onderling gemaakt en zo krijgt iedereen dan zijn eigen verantwoordelijkheden toegewezen in goed overleg. Daarna is het tijd om mijn mailbox te checken en aanvragen doornemen. Tussendoor vindt er een aantal keer telefoonverkeer plaats met zaken die ad hoc geregeld moeten worden. 

Wat zijn de taken van een intercedent?

Op onze website plaatsen we alle vacatures, kandidaten kunnen via deze weg direct online solliciteren. Daarnaast benaderen wij zelf ook kandidaten en plannen we intakegesprekken in. In zo’n gesprek brengen wij de behoeften van de kandidaat in kaart en beoordelen welke vacature aansluit bij de persoon. Zo zorgen wij als intercedenten dat de ideale match een feit wordt! Een intercedent zijn bij EN uitzendbureau betekent ook het uitvoeren van administratieve werkzaamheden; verslaglegging van gesprekken, urenregistratie, CAO wijzigingen doorvoeren, en niet onbelangrijk: de verloning. 


Wat vind ik het mooiste aan mijn werk als intercedent?

Tijdens gesprekken, zowel telefonisch als in persoon, vind ik persoonlijkheid erg belangrijk. Als intercedent zorg ik ervoor dat de kandidaat centraal staat en dat de behoeften duidelijk worden besproken zodat we hier op in kunnen spelen. Tijdens een gesprek hebben we het CV dan wel bij de hand, maar ik ben vooral benieuwd wie jij als persoon bent. Waarom heb je keuzes gemaakt die geleid hebben tot waar je nu bent?

Een dag als intercedente is erg verschillend. Verschillende prioriteiten en ad hoc taken veranderen vaak de hele planning. Het contact met kandidaten en opdrachtgever en de afwisseling in mijn werk als intercedent zorgt ervoor dat ik bij EN uitzendbureau helemaal op mijn plek zit! 

 

Direct inschrijven Bekijk vacatures

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions