Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Werkgevers viewpoint; wat een goede werknemer is/doet

Uiteraard zijn er veel eigenschappen op te noemen die een medewerker, een goede werknemer maakt.
Denk hierbij aan: betrouwbaar, aanpakker, meedenkend, deskundig, betrokken, pro-actief, flexibel en leergierig zijn. Maar alleen met bovenstaande eigenschappen kom je er niet.

Ik ben van mening dat een goede medewerker samenhangt met het team, de werksfeer om hem/haar heen en de ambitie van de werknemer zelf. Een medewerker moet op zijn plek zitten, daar begint het mee. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise en daar moet je ook als team bewust van zijn om zo van elkaar te leren en de krachten te bundelen, zodat je doet waar je goed in bent en er energie van krijgt! 

Zo kijken wij vanuit EN uitzendbureau ook verder dan alleen een CV van een werkzoekende.
Want wat zeggen die mooie woorden en diploma’s/certificaten nu echt?

“Kan jij een CV zo schrijven, dat iemand precies weet wie jij bent en wat jouw ambitie is?”

Wij merken gelukkig steeds vaker dat bedrijven openstaan om een kandidaat zonder CV op sollicitatiegesprek te laten komen en dit alleen op basis van onze selectie. Dit heeft al vele mooie resultaten opgeleverd! 

Ook bestaat de keuze van mijn team hieruit. Ze komen niet uit de uitzendbranche, maar door toch in gesprek te gaan om een persoon te leren kennen en te ontdekken wat iemand zijn drijfveren en ambities zijn. En wat ben ik blij met mijn keuzes van medewerkers!
Stuk voor stuk zijn het ervaren medewerkers met een eigen expertise die elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Omdat ik ze volledig vertrouw, heb ik hierdoor ook zelf de keuze kunnen maken om mij meer los te maken van de interne werkzaamheden en mij meer op het ondernemen te richten. 

Regelmatig krijg ik de vraag of ik wel ‘echt vrij’ kan zijn in mijn vakantie. Het stukje loslaten is behoorlijk wennen geweest en ook heb ik mijzelf afgevraagd: “Wat is het ergste wat er mis kan gaan en zou dit niet meer te herstellen zijn?” Maar als je goede werknemers hebt waar je op kan bouwen lukt het stukje loslaten zeker! Omdat ze elkaar scherp houden en vanuit hun eigen expertise handelen, vertrouw ik de keuze wat ze maken op de momenten van mijn afwezigheid.

"Voor mij is een goede medewerker een persoon die zichzelf kan zijn, zich persoonlijk ontwikkeld, open en eerlijk durft te zijn en zich betrokken voelt binnen de organisatie. En uiteraard veel plezier heeft op de werkvloer!" Ilse ter Stege

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions