Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Welke baan past bij mij?

Ben jij werkzoekende maar je weet niet precies welke baan bij je past? Wij als uitzendbureau helpen jou met het vinden van een nieuwe uitdaging die bij je past. Maar hoe doen we dat? Dat vertellen we je in deze blog. Zo hebben we een eigen persoonlijkheidstest ontwikkelt, vul deze in en kom meer te weten over jouw persoonlijkheidstype. Wanneer je jezelf goed kent, weet je ook beter welke baan bij je past. Ook voor bestaande werknemers en werkgevers is deze test geschikt. Het duurt maximaal vijf minuten en geeft je inzicht over je sterke en zwakke punten. 

Doe de elementenvlieger 

Persoonlijkheidstest: de elementenvliegerelementenvlieger

Om een idee te krijgen over jouw persoonlijkheid kun je de elementenvlieger invullen. Dit is een gratis test om meer over jezelf te weten te komen. We hebben persoonlijkheden opgedeeld in vier elementen: lucht, water, aarde en vuur. Op ieder element scoor jij een bepaald percentage en zegt uiteindelijk welk type persoonlijkheid jij hebt. Het kan zijn dat je een combinatie van twee elementen bent. Het is natuurlijk een globale uitslag, aangezien iedereen uniek is en niet onderverdeeld kan worden in vier elementen.

Welke baan past dan bij mij?

Je weet ondertussen welk element of welke combinatie jij bent volgens de elementenvlieger. Maar hoe weet je nu welke baan bij je past? Door het invullen van de vragen laten we je bewust maken van de dingen jij graag doet en goed kan. Het antwoord geef je eigenlijk zelf; dan wel met een omweg. 

Wij gaan graag met je in gesprek

Kom je er zelf niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder. Bij EN uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match tussen werknemer en opdrachtgever. Kom gerust een langs op kantoor. Dan gaan we samen in gesprek en bekijken we welke vacatures geschikt zijn voor jou. 

Direct inschrijven Bekijk vacatures

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions