Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Winactie Loopbaanadvies; Review

Begin maart hebben wij samen met Bloemberg Loopbaanadvies, Coaching & Training een loopbaanadviesgesprek verloot. Inmiddels is de winnaar, Bernd, op gesprek geweest. Hij deelt graag zijn ervaring over dit gesprek;

Review

Op Facebook kwam ik een leuke actie tegen van EN uitzendbureau (www.enuitzendbureau.nl). De prijs was een loopbaanadviesgesprek bij  (www.bloemberg.nu) in Hoogeveen. Nadat ik mij opgegeven had voor de actie was het wachten begonnen. Een paar dagen later kreeg ik het bericht dat ik de gelukkige winnaar was geworden.

Aanvankelijk was ik eigenlijk best wel een beetje sceptisch, want wat kun je nou verwachten van één gesprek. Maar goed met de gedachte je steekt er altijd wel iets van op gebeld om een afspraak te maken. Tijdens het zeer prettige telefoongesprek waarin Angelic duidelijk aangaf wat ik kon verwachten hebben we een afspraak gemaakt voor donderdag 7 maart. Tijdens dit consult zou er eerst gesproken worden wat Angelic voor mij kan betekenen en erachter komen wie ik ben en waar mijn kwaliteiten en interesses liggen. Een beroepeninteressetest doen en tips krijgen over hoe ik zaken het beste kan benaderen.

Donderdag 7 maart ben ik dus bij Angelic Bloemberg geweest voor een loopbaanadvies. Tijdens dit gesprek ben ik tot nieuwe inzichten gekomen met betrekking tot waar ik heen wil in mijn loopbaan en hoe dit te bereiken. Heel gaaf om te ervaren hoe je door te praten je heel anders tegen de zaken aan gaat kijken. Ik kan maar één ding zeggen over mijn ervaring met Angelic: Geweldig!, wat je al kunt bereiken in een gesprek van anderhalf uur. Niet dat ik nu gelijk een andere baan heb, maar ik kan wel veel doelgerichter gaan zoeken naar wat bij mij past en waar ik heen wil. Ik kan het iedereen aanraden die op zoek is naar een nieuwe uitdaging om contact op te nemen met Angelic Bloemberg en EN uitzendbureau voor het bereiken van een nieuwe stap in je carrière!

EN uitzendbureau en Bloemberg Loopbaanadvies, Coaching & Training bedankt voor deze mooie kans! Ik heb er echt veel van opgestoken.

Bernd

 

Ook geïnspireerd door Bernd zijn verhaal? Neem contact op met Bloemberg Loopbaanadvies, Coaching & Training voor meer informatie!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | website optimalisatie dotsolutions