Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Veel voorkomende vragen

Ik heb mij via de site aangemeld

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

Wat gebeurt er met mijn inschrijving?

Jouw gegevens worden maximaal 1 jaar in ons bestand bewaard. Wij bewaren jouw gegevens om contact met je te kunnen opnemen wanneer er een openstaande vacature is. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw opleiding en wensen. Zorg daarom dat je CV recent is (denk aan, werkervaring, cursussen en computer ervaring). Na 1 jaar ontvang je bericht van ons of je nog ingeschreven wilt blijven staan. Indien wij geen reactie krijgen of je als je niet ingeschreven wilt blijven staan, dan worden jouw gegevens automatisch verwijderd uit ons bestand. Mocht je dit eerder wensen, dan kun je dit op ieder moment bij ons aangeven. Wij zullen de gegevens direct verwijderen.  

Hou ook zelf de website in de gaten voor nieuwste vacatures. Mocht je een passende vacature zien en je bent nog niet benaderd, bel ons direct om de vacature door te nemen!

Kan ik bij jullie langskomen om me in te schrijven?

Kan ik bij jullie langskomen om me in te schrijven?

Ja zeker kan dat! Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00 uur geopend. Je mag bij ons binnen komen lopen of maak vooraf een afspraak, zodat wij tijd voor jou kunnen vrijmaken om je CV en wensen door te nemen.

Wanneer je op intake komt, zorg dan dat jij je online hebt ingeschreven en je recente CV hebt bijgevoegd.  

Hoe blijf ik op de hoogte van de vacatures?

Hoe blijf ik op de hoogte van de vacatures?

Je kunt je via onze website inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks de nieuwsbrief met onze nieuwste vacatures.
Ook raden wij je aan onze website regelmatig in de gaten te houden. Mocht je een passende vacature zien, bel ons dan om de vacature door te nemen of reageer via onze website op de betreffende vacature!

Ik sta bij jullie ingeschreven

Hoe vergroot ik mijn kansen?

Hoe vergroot ik mijn kansen?

In de zoektocht naar een baan wil je er graag alles aan doen om die droombaan te vinden. Om er, na je inschrijving, voor te zorgen dat je ook onder de aandacht blijft komen, hebben wij hier een aantal tips:

- Wanneer je CV wijzigt, stuur de nieuwe versie naar ons toe

- Bel regelmatig om te checken of er nieuwe, passende vacatures zijn

- Houdt onze website in de gaten

Overige tips

Overige tips

Nieuwsbrief: schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Hierin worden onder andere sollicitatietips gegeven en ontvang je een overzicht van de nieuwste vacatures.

Workshop: er worden regelmatig sollicitatieworkshops gegeven. Hou Facebook in de gaten voor de agenda!

Ik werk nu via EN | uitzendbureau

Bouw ik pensioen op?

Bouw ik pensioen op?

Na 26 gewerkte weken begin je met het opbouwen van jouw pensioen. Het pensioen wordt geregeld via het pensioenfonds StiPP. Voorwaarde is dat je 21 jaar of ouder bent. Wanneer je, korter dan 6 maanden voor indiensttreding, eerder via een uitzendbureau hebt gewerkt en pensioen hebt opgebouwd, dan loopt deze direct door bij ons*.

* Let op, wanneer dit van toepassing is, geef het bij ons aan!

Hoe lees ik mijn loonstrookje?

Hoe lees ik mijn loonstrookje?

Bekijk hier onze loonstrook met uitleg. Mocht je hier nog vragen over hebben, bel ons dan!

Hoe ontvang ik mijn loonstrookje?

Hoe ontvang ik mijn loonstrookje?

In verband met duurzaam ondernemen, worden de loonstroken naar je online account of per e-mail verstuurd. Hierop maken wij een uitzondering indien je geen e-mail hebt, dan worden je loonstroken per post toegestuurd.

Hoe laat ik de reserveringen uitbetalen?

Hoe laat ik de reserveringen uitbetalen?

Wanneer je vakantie uren, feestdaguren of kort/bijzonder verlof op wilt nemen, dan kun je dit aangeven op je urenbriefje. Ook kan dit per e-mail of telefonisch aan ons worden doorgeven. Het uitbetalen van je vakantiegeld moet altijd per e-mail worden doorgegeven.

Let op: wanneer je kort verzuim/ bijzonder verlof opneemt en je hebt niet voldoende reserveringen hiervoor staan, dan zal de rest van je vakantie uren afgehaald worden.

Wanneer kort verzuim / bijzonder verlof op te nemen?

Wanneer kort verzuim / bijzonder verlof op te nemen?

Je kunt bij het online doorgeven van je uren ook kort verzuim / bijzonder verlof invullen. Let goed op dat je dit correct invult, alleen in de volgende gevallen wordt verlof verleend (in deze gevallen mag je dus kort verzuim/bijzonder verlof uren invullen);

Bijzonder verlof

1 dag in verband met:
- in ondertrouw gaan;
- huwelijk van een van je (stief-)ouders, schoonouders, kinderen, broers, zusters, kleinkinderen, zwagers en schoonzusters.
- jouw 12 1/2- 25- en 40-jarig huwelijk.
- het 25- 40- 50- 60- en 70-jarig huwelijk van (stief-)ouders, schoonouders en grootouders;
- overlijden van een van je grootouders, broers, zusters, zwagers, schoonzusters, schoonzoons, schoondochters en kleinkinderen. (+ bijwonen uitvaart)
- het afleggen van een (vak)examen ter verkrijging van een erkend diploma, indien dit in het belang van de uitzendonderneming is.

2 dagen in verband met:
- je huwelijk.

Meerdere dagen:
- overlijden van je partner of kind (van de dag van overlijden tot en met de uitvaart)

Rechten op grond van de bijzonder verlofregeling die gelden voor gehuwden, zullen eveneens worden toegekend aan uitzendkrachten die een duurzaam gemeenschappelijke huishouding voeren. Hiervan dient EN uitzendbureau een schriftelijke mededeling te ontvangen.

Kort verzuim

Onder kort verzuim wordt verstaan: verzuim gedurende redelijke tijdsduur wegens zeer bijzondere persoonlijke omstandigheden zoals calamiteiten of een noodzakelijk bezoek aan een arts.

Voor meer informatie over de reserveringen zie Hoe laat ik mijn reserveringen uitbetalen?

Wanneer feestdaguren op te nemen?

Wanneer feestdaguren op te nemen?

Je opgebouwde feestdaguren kun je alleen opnemen op algemeen erkende feestdagen, indien deze niet op een zaterdag of zondag vallen. De erkende feestdagen zijn:

 • Nieuwjaarsdag
 • Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • Bevrijdingsdag (eens in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag
 • Tweede Pinksterdag
 • Eerste & Tweede Kerstdag

Wanneer wordt mijn vakantiegeld uitbetaald?

Wanneer wordt mijn vakantiegeld uitbetaald?

Jouw vakantiegeld wordt standaard, ieder jaar in mei uitbetaald. Mocht je dit tussentijds uit willen laten betalen, dan kun je hier een schriftelijk verzoek voor indienen.

Hoe weet ik hoeveel reserveringen ik heb?

Hoe weet ik hoeveel reserveringen ik heb?

Op je loonstrook staat onderaan een kopje met rechten. Daar kun je je opgebouwde reserveringen zien, onder de kolom Stand bedrag staan de actuele reserveringen. Ze staan als volgt op het loonstrookje:

 • Reserv. vak. dagen (reserveringen vakantie dagen)
 • Reserv. feestdagen (reserveringen feestdagen)
 • Reserv. KV/BV (reserveringen kort verlof/bijzonder verlof)
 • Reserv. vakantiegeld

Je kunt niet meer reserveringen opnemen dan dat je hebt opgebouwd.

Kijk ook bij 'Hoe lees ik mijn loonstrookje?' voor een voorbeeld loonstrook.

Hoe geef ik de uren door?

Hoe geef ik de uren door?

Dit is per opdrachtgever afhankelijk. Het kan zijn dat je je uren online moet doorgeven, dat je gebruik maakt van een kloksysteem of via een papieren urenbriefje je uren doorgeeft bij het bedrijf. Wanneer je start met werken, dan wordt altijd door ons aangegeven hoe jij je uren door kan geven.

Wanneer je online je uren door gaat geven dan kun je hier inloggen. Kom je er niet uit? Bekijk dan onze instructievideo.

Ik zit in de ziektewet, wat krijg ik betaald?

Ik zit in de ziektewet, wat krijg ik betaald?

Zit je in fase 1/2?
- De eerste 2 dagen die je ziek bent, zijn wachtdagen. Van de twee wachtdagen wordt één wachtdag gecompenseerd door de wachtdagcompensatie, een opslag die je op je loon ontvangt.

Zit je in fase 3?
- De eerste dag die je ziek bent is een wachtdag. Deze wachtdag wordt niet gecompenseerd. 

Daarna krijg je een ziektewet-uitkering. Deze bedraagt 70% van het gemiddelde loon over het voorgaande jaar. Daarnaast heb je, gedurende de eerste 52 weken, recht op een aanvulling van 20%. De totale ziektewet-uitkering, 90% in het eerst jaar, wordt door EN uitzendbureau aan jou uitbetaald. Dit wordt aan het begin van iedere maand uitgekeerd.

Ik heb voor EN | uitzendbureau gewerkt

Mijn uitzendcontract is beëindigd, wat nu?

Mijn uitzendcontract is beëindigd, wat nu?

Wanneer je uit dienst treedt bij het uitzendbureau gebeuren er een aantal dingen. Je contract wordt beëindigd, maar wat moet je inleveren en welke reserveringen worden uitbetaald? Marlies legt het uit in dit artikel

Wanneer krijg ik mijn reserveringen uitbetaald?

Wanneer krijg ik mijn reserveringen uitbetaald?

Wanneer je stopt bij EN uitzendbureau, dan worden jouw openstaande reserveringen uitbetaald. Dit wordt bij de eerstvolgende verloning uitbetaald.

Formulieren

Formulieren

Formulieren

- Voorlichtingsbrochure Veiligheid en Gezondheid, klik hier.

- CAO boekje, klik hier.

- Salaris kalender 2020, klik hier.

- Salaris kalender 2019, klik hier.

- Anti-discriminatiebeleid EN, klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions