Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Hoe werkt een uitzendbureau?

Ben je op zoek naar werk? Klop dan eens aan bij een uitzendbureau. Er zijn verschillende manieren om aan een baan te komen. Maar hoe werkt dat bij een uitzendbureau? En waarom zou je voor een uitzendbureau kiezen? Wij geven je antwoord op deze vragen. 

Hoe werkt een uitzendbureau? Lees het in dit artikel

Wat is een uitzendbureau?

Een uitzendbureau is de plek waar vraag en aanbod van tussen personeel en werkgevers samenkomt. Bedrijven leggen bij ons de vraag naar personeel neer en er zijn mensen die werk zoeken en bij ons aankloppen. Wij zorgen ervoor dat er een perfecte match tussen werknemer en werkgever ontstaat. Wil je weten hoe dat werkt bij EN uitzendbureau? Lees dan zeker verder. 

Wat doen wij?

Wij als intercedenten benaderen geschikte werkzoekenden voor bepaalde vacatures. We zorgen na een online aanmelding voor een persoonlijk gesprek. Ook is het mogelijk om eens langs te komen bij ons op kantoor, dan kijken we meteen samen naar de baan die bij jou past. We kijken naar wat jouw wensen en behoeften zijn, wat jouw ambities zijn en of de baan bij je past. Manon vertelt in deze blog hoe een dag als intercedent bij EN uitzendbureau eruit ziet en hoe het werkt. 

Wij helpen je verder

Wij als uitzendbureau koppelen niet alleen maar werkzoekenden aan opdrachtgevers. Wij doen graag een stapje extra. Werken via EN uitzendbureau betekent ook dat je je verder ontwikkelt en je altijd bij ons terecht kunt voor alle vragen met betrekking tot werk. 

Wil jij gaan werken bij een uitzendbureau?

Heb jij interesse in werken via een uitzendbureau? Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende banen; techniek, commercieel, productie, administratief, bouw en meer. Heb jij een antwoord gekregen op de vraag hoe een uitzendbureau werkt? En wil je kennismaken met EN uitzendbureau? Schrijf je dan meteen in!

Bekijk vacatures Schrijf je in

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions