Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Inschrijven uitzendbureau | Hoe werkt het?

30 augustus 2019 | Wil jij een nieuwe baan? Schrijf je dan in bij een uitzendbureau. Wij helpen je met onze databank aan bedrijven en vacatures om de juiste werkplek voor jou te vinden. Bij EN uitzendbureau kun je je online inschrijven. Wil jij weten hoe het werkt? Lees dan verder. 

Inschrijven bij een uitzendbureau, hoe werkt dat?

Online inschrijven bij een uitzendbureau

Heb jij via de website of social media die geweldige vacature voorbij zien komen? Dan kun je meteen bellen of je online inschrijven. Wanneer je je inschrijft via internet dan hebben we een aantal gegevens van je nodig. Natuurlijk je naam + woonplaats, maar ook je e-mailadres en telefoonnummer. Zorg dat je de laatste twee goed controleert zodat wij je goed kunnen bereiken. Daarnaast is het handig om je CV bij te voegen, zodat wij alvast een indruk krijgen of je geschikt bent. Wil je toch liever zonder CV solliciteren? Dat kan ook!

Kom eens langs bij EN uitzendbureau

De deur van ons kantoor in Hoogeveen staat open! Wil je liever in een persoonlijk gesprek samen met één van ons de mogelijkheden voor jou bespreken? Bij EN uitzendbureau hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en kijken we verder dan je CV. Daarom ben je van harte welkom een kop koffie te komen drinken. 

Ik sta ingeschreven bij een uitzendbureau, en dan?

Zorg dat al je gegevens en andere relevante informatie up-to-date blijft. Hierdoor kan een uitzendbureau in de gaten houden of er een vacature binnenkomt die op jouw lijf is geschreven. Wij nemen contact met je op als we een vacature binnenkrijgen. Maar daarnaast is het goed om zelf ook contact te houden met EN uitzendbureau zodat wij jou beter leren kennen en kunnen plaatsen. 

Schrijf je meteen in bij EN uitzendbureau

Je kunt je nu direct inschrijven. Klik hieronder op ‘Inschrijven’ en vul je gegevens in. Afhankelijk van de mogelijkheden maken we een afspraak om een stap dichterbij je nieuwe uitdaging te komen. Bekijk ook eens onze vacatures om direct te zien of er iets voor jou tussen zit. 

Bekijk vacatures Inschrijven

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions