Pagina wordt geladen ...

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Payroll

Payroll is een woord waar veel over wordt gepraat zonder precies te weten wat het inhoudt. 

Wanneer je kiest voor payroll, ben jij zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie van de kandidaat en geef je de juridische werkgeverschap uit handen.

Maar met het intreden van de WAB in januari 2020, zijn de regels omtrent payroll gewijzigd. Zo mag je als inlener de payrollkracht maximaal drie bepaalde tijd contracten in drie jaar geven, vervalt het uitzendbeding, volg je alle arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij jou als inlener en heeft de kandidaat per 01-01-2021 recht op een 'adequaat' pensioen.  

Gelukkig blijft uitzenden de eerste 1,5 jaar wel flexibel en besteed je de werving en selectie uit aan ervaren specialisten. Naast de flexibiliteit van 1,5 jaar, kan je de uitzendkracht ook aansluitend 6 bepaalde tijd contracten in 4 jaar aanbieden. 

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een voordelige manier van personeel in dienst nemen met weinig risico's. Graag komen wij langs om de mogelijkheden te bespreken en denken wij graag met je mee. 

Direct contact Werving en selectie

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions