Pagina wordt geladen ...

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Werving & Selectie

Bij werving en selectie levert EN uitzendbureau de kandidaten aan, wat jou als bedrijf tijd en geld bespaard.
Wanneer je een aanvraag plaatst voor een medewerker, komen wij van EN graag persoonlijk langs om de vacature te bespreken. Dit om een goede indruk van de werkzaamheden, organisatie en bedrijfscultuur te krijgen. Wanneer wij een helder beeld hebben van de gewenste kandidaat, gaan wij in onze wervingskanalen actief op zoek naar de geschikte kandiaat. 

Wij doen de voorselectie bij ons op kantoor. Wanneer wij overtuigd zijn van de kandidaat, zullen wij direct contact opnemen om de kandidaat voor te stellen. Wanneer deze kandidaat bij jullie in dienst treedt, zorgen wij er uiteraard voor dat alles correct en volgens afspraak wordt geregeld.  
 

Wat zijn de kosten?

Werving en selectie is een kwestie van maatwerk. De kosten zijn deels afhankelijk van verschillende criteria's en daarom maken wij de werving en selectie fee graag op maat. Uiteraard wordt de fee op het moment van de aanvraag besproken. 
De fee is een vast bedrag exclusief BTW, wat als één factuur gefactureerd wordt. Mocht de vacature niet door ons worden ingevuld, dan zullen wij geen kosten in rekening brengen.  
Inbegrepen in de fee:

  • Opstellen van de vacature
  • Kosten voor advertenties / wervingskanalen
  • Werven en selecteren van kandidaten
  • Voorselectie, afwijzingen en sollicitatiegesprekken op kantoor
  • Referentiecheck

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Stuur ons en bericht via het contactformulier, bel met 088 02 085 00 of druk op de knop hieronder om gebruik te maken van ons contactformulier.

Stuur ons een bericht

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions