Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Werknemers

Als uitzendkracht van EN uitzendbureau maakt jij deel uit van ons team. Wij willen graag nauw betrokken zijn bij onze medewerkers en maken ons er hard voor om iedere medewerker een prettige werkomgeving te bieden. Dit doen wij door middel van nauw contact te onderhouden met jou en de opdrachtgever. Ook zullen er functioneringsgesprekken gevoerd worden. 

Heb jij vragen over je werkzaamheden, uren of andere zaken? Kijk op onze pagina veel voorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat wij je direct verder kunnen helpen.

Wist je dat EN uitzendbureau VCU gecertificeerd is?

Doordat wij VCU gecertificeerd zijn, is het mogelijk dat je bij een VCA gecertificeerd bedrijf aan de slag gaat. Het VCU certificaat is een garantie voor bedrijven dat wij voldoen aan de Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Wat voor jou als werknemer betekent dat wij selectief te werk zullen gaan met betrekking tot de veiligheidseisen en -risico's op de werkvloer. Opleiding, ervaring en uitleg over de risico's worden hierin meegenomen.

EN Uitzendbureau staat graag in nauw contact met zijn uitzendkrachten

Onze kracht ligt in een klein team dat zich met hart en ziel inzet voor de zaak. Wij zijn dan ook nauw betrokken bij onze werknemers. Transparant, open en eerlijk werken geniet prioriteit. Mis je de klik met een werkgever? Is er onenigheid over de gewerkte uren of loop je tegen andere problemen of vragen aan? Neem dan gewoon even contact met ons op, dan kijken wij hoe wij je kunnen helpen. Als jij met plezier naar je werk kunt gaan, dan doen wij dat ook.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions