Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Werkzoekenden

Ben jij op zoek naar werk dat echt bij je past? Niet alleen bij je opleiding, maar ook bij je talenten en wensen? Bij EN uitzendbureau in Hoogeveen vind je de meest uiteenlopende vacatures. Of je nu een baan in de productie, bouw, administratie of in de technische sector wil, ons team staat klaar om jou aan je droombaan te helpen. In onze selectieprocedure maken wij geen onderscheid in ras, geslacht en/of leeftijd. Wij streven ernaar een zo goed mogelijke match te maken o.a. op basis van kennis, vaardigheden en ervaring.

EN denkt met je mee

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt maar weet je nog niet goed wat bij je past? Dan is het mogelijk om online onze elementen vlieger in te vullen. De elementen vlieger is speciaal ontwikkeld om jouw sterke- en zwakke punten in vijf minuten aan het licht te brengen. Aan de hand van de uitslag gaan wij samen met jou op zoek naar een baan die past bij jouw wensen, opleiding en kenmerkende punten.

Voordelen werken via EN uitzendbureau

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan om online allerlei vacatures na te pluizen. Wil je jezelf echter de tijdbesparen om vooral snel aan de slag te kunnen gaan, schakel dan EN uitzendbureau in. EN biedt jou als werkzoekende de volgende voordelen:

  • DV booster (een exclusieve CV met een korte film waarin jij jezelf voorstelt).
  • Korte lijnen.
  • Wij werken transparant, open en eerlijk.
  • Kleinschalig, we zijn een familiebedrijf.
  • Nemen de tijd.
  • Zoeken een vacature die echt bij jou past.
  • Ruime ervaring met grote bedrijven en kleine opdrachtgevers in diverse branches.

Plezier, daadkracht, betrokkenheid en respect

Ben je na het lezen van bovenstaande benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch tussen 08:30 uur en 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 02 085 00 of via de app op 06 29 15 43 40. Je mag natuurlijk ook gewoon bij ons binnenstappen aan de Stephensonstraat 65 in Hoogeveen.

Direct inschrijven Bekijk vacatures

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

De laatste tweets

keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | website bouw dotsolutions