Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

In welke sector wil jij aan de slag? 

Wij hebben voor het gemak ons aanbod in vier verschillende branches opgesplitst. In deze branches zijn wij gespecialiseerd en helpen wij je graag aan een nieuwe uitdaging. Middels onze persoonlijke aanpak willen wij je leren kennen om zo de juiste match te kunnen maken. Staat er geen vacature tussen die bij jou aansluit? Geen probleem, dan gaan we samen op zoek naar een leuke baan!

Bouw & Techniek

EN | uitzendbureau is de specialist in Bouw & Techniek vacatures. Van oorsprong is EN | uitzendbureau gestart binnen de bouwsector en heeft zo door de jaren heen veel vaste samenwerkingspartners opgebouwd. Er worden veel vacatures aangeboden binnen de prefab beton, maar ook voor andere bouw- en technische functies ben je bij ons aan het goede adres! Denk hierbij aan o.a. houtskeletbouw, dakbedekking, installatietechniek.

 

Bouw en techniek vacatures

Bekijk de Bouw & Techniek vacatures!

Commercieel

Naast Bouw & Techniek vacatures is EN | uitzendbureau ook werkzaam in de commerciële sector. Wij hebben diverse vacatures binnen deze commerciele branche. Functies die wij in dit vakgebied veelal aanbieden zijn functies als verkoopmedewerker, inkoper, accountmanager, evenals administratieve functies zoals commercieel binnendienst medewerker.

 

Vacatures Administratief Medewerker

Bekijk de Commerciële vacatures!

Horeca & Schoonmaak

Regelmatig krijgen wij aanvragen van bedrijven die personeel zoeken in de horeca en/of schoonmaakbranche. EN | uitzendbureau heeft een vast aantal klanten waarvoor wij binnen deze branches gemotiveerde kandidaten zoeken en leuke functies hebben.

 

Horeca en schoonmaak vacatures

Bekijk de Horeca & Schoonmaak vacatures!

Overig

EN uitzendbureau biedt in veel verschillende vakgebieden werk aan voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij gaan graag met de kandidaat in gesprek om te kijken waar zijn/haar kracht ligt, welke ambities er zijn en waar hij/zij energie van krijgt binnen het werk, om zo tot een goede match te komen.

 

Overige vacatures

Bekijk de overige vacatures!

Naam:
Tussenvoegsel: (b.v. de, van of den)
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:
Gewenste functie en bijbehorende motivatie:
Ik ben op de hoogte van het privacy statement*
 
 
 

De velden met een * moeten ingevuld zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions