Pagina wordt geladen ...

Vacatures Hoogeveen fulltime 

27 augustus 2019 | Ben jij op zoek naar een fulltime vacature in Hoogeveen? De meeste vacatures die wij aanbieden zijn fulltime. Fulltime betekent letterlijk voltijd. Vanaf 34 uur per week werk je fulltime, toch is een fulltime functie vaak 36, 38 of 40 uur per week. De bekende nine-to-five job is vijf dagen per week en acht uur per dag. Toch kan het zijn dat je wisselende diensten hebt en de uren anders indeelt, wellicht met weekend- of nachtdiensten. Lees verder als je op zoek bent naar een fulltime vacature in de buurt van Hoogeveen of bekijk meteen het meest recente vacature overzicht.   

Bekijk vacatures

Ben jij op zoek naar een fulltime vacature in Hoogeveen?

Wij zijn EN uitzendbureau en wij helpen je met het vinden van een nieuwe uitdaging. Dit kan zowel een parttime functie zijn als fulltime. Wij hebben in diverse branches fulltime vacatures voor jou. Kom je er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Wij vinden samen de fulltime baan in de omgeving van Hoogeveen die bij jou past.

Wij helpen jou met het vinden van een fulltime vacature

Wij zijn een ervaren team van professionals en staan klaar om tussen werkgever en werknemer te bemiddelen. We hebben veel vacatures van bedrijven in Hoogeveen, maar zijn in heel Drenthe actief. Zelfs daarbuiten hebben we verschillende fulltime vacatures. Kijk eens naar onze openstaande vacatures of kom langs bij ons kantoor in Hoogeveen. Wij gaan graag met je in gesprek en samen op zoek naar een fulltime functie in Drenthe. 

Op de hoogte blijven van fulltime vacatures?

Wil jij up-to-date blijven zodat je geen enkele fulltime vacature mist? Volg ons op social media en schrijf je in. Wij sturen je de meest recente vacature updates. Zodra wij kansen zien nemen we contact met je op, maar zie je zelf kansen in een fulltime vacature? Schroom je niet om contact op te nemen met ons!

Direct inschrijven Bekijk vacatures

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions