Pagina wordt geladen ...

Vacature Hoogeveen parttime

Wil jij een parttime baan in Hoogeveen? Dan hebben wij wellicht dé uitdaging voor jou waar jij naar op zoek bent! Een parttime baan houdt in dat je niet fulltime werkt, dus minder dan 36 uur. Dit kunnen een aantal dagdelen zijn maar ook bijvoorbeeld twee, drie of vier hele dagen, afhankelijk van de behoefte van het bedrijf en jouw voorkeur.

Een parttime baan in de omgeving Hoogeveen

parttime vacatures in hoogeveen

Heb jij naast je werk meer te doen zoals een studie of de zorg van je kinderen? Ga dan parttime aan de slag via EN uitzendbureau. Wij hebben verschillende parttime vacatures in de omgeving van Hoogeveen in diverse branches. Bekijk ze direct!

Bekijk vacatures 

In welke branche wil jij parttime werken?

EN uitzendbureau heeft meerdere parttime vacatures in Hoogeveen. Voornamelijk zijn dit vacatures voor administratief medewerker, in de schoonmaak of horeca. Wil jij een seintje krijgen van ons als er een nieuwe vacature binnenkomt waar jij naar op zoek bent? Schrijf je dan in! Wanneer we een match hebben gevonden tussen een bedrijf en jouw wensen bellen we je direct. 

Direct inschrijven 

Niet de parttime vacature gevonden waar je naar op zoek bent?

Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen waar het om een parttime dienstverband gaat. Wanneer jij je inschrijft bij EN uitzendbureau zorgen we ervoor dat jij meteen geplaatst kan worden bij een wederzijdse match tussen de opdrachtgever en jou. 

Waarom via EN uitzendbureau aan het werk?

EN uitzendbureau weet door jarenlange ervaring in verschillende branches waar jij aan het werk kunt. De voordelen die EN uitzendbureau daarnaast over beschikt zijn:

  • Openheid en transparantie 
  • Wij kijken verder dan je CV, wij willen weten wie jij als persoon bent en waar je ambities liggen
  • Als bemiddelaar tussen twee partijen zorgen wij voor de perfecte match
  • Grote kans op een parttime baan

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie, of kom langs op ons kantoor in Hoogeveen! Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een parttime baan in Hoogeveen. 

Neem contact op

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions