Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Solliciteren zonder CV

Zie jij een leuke vacature op onze website, maar heb je geen CV bij de hand? Of heb je momenteel een baan, maar sta je open voor vernieuwing? Schrijf je dan in, zonder CV.

Wij nemen contact op met jou en bespreken je wensen. 

 

Naam:
Tussenvoegsel: (b.v. de, van of den)
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:
Gewenste functie en bijbehorende motivatie:
Ik ben op de hoogte van het privacy statement*
 
 
 

De velden met een * moeten ingevuld zijn.

Solliciteren zonder CV bij EN uitzendbureau

Geen werkervaring maar ben jij wel de juiste persoon voor een bepaalde vacature? Bij EN uitzendbureau kijken we naar veel meer dan je CV. Wij kijken naar jou als persoon en je talent, in plaats van een opsomming van studies en werkervaring.

Waarom solliciteren zonder CV?

Zoek jij een nieuwe uitdaging maar heb je geen werkervaring omdat je starter bent of iets totaal anders dan je huidige baan wil? Niks is onmogelijk! Een CV zegt enkel wat je gedaan hebt, voor wie en hoe lang. Dit zegt dus eigenlijk niks over hoe goed je bent en onder welke omstandigheden. Het is belangrijker wie jij als persoon bent en wilt gaan doen in plaats van gedaan hebt. Wij kijken samen met jou naar de toekomst en zoeken een baan waarvoor je geen werkervaring nodig hebt!

Focus op jouw kwaliteiten

Je hebt dus geen werkervaring, maar wel veel andere kwaliteiten wat veel belangrijker is! Focus je hierop. Vertel bijvoorbeeld over een bepaalde situatie waaruit blijkt dat jij over een eigenschap beschikt, dit pakt vaak goed uit tijdens een sollicitatiegesprek. Geen werkervaring betekent niet dat je helemaal geen ervaring hebt. Vergeet daarom zeker niet te benoemen dat je bepaald vrijwilligerswerk hebt gedaan en wat je hiervan hebt geleerd. Vertel ook waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt in je leven, dit zegt veel meer dan een opsomming van bedrijven waar je hebt gewerkt. 

De voordelen van geen werkervaring hebben

Overtuig daarnaast de ander van de voordelen van een starter. Je bent nog gemakkelijk te ‘kneden’ in plaats van ‘vastgeroest’ te zitten in een bepaalde werkwijze. Ook heb jij daardoor veel frisse ideeën en nieuwe inzicht en ben je ontzettend gemotiveerd. 

Solliciteer direct bij EN zonder CV

Ben jij op zoek naar een vacature waarvoor je geen werkervaring nodig hebt? Kom eens langs bij ons op kantoor in Hoogeveen of bel ons om de mogelijkheden voor jou eens te bespreken. Wij helpen je graag verder met jouw toekomst!

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions