Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Werken bij een schilder in Drenthe

Vind jij het leuk om samen te werken aan een mooi eindresultaat? Heb jij daarnaast geen hoogtevrees en ben je precies in je werk? Kijk dan eens naar de vacatures schilder in Drenthe die wij voor je hebben!
 

Bekijk vacatures

 

Ben ik geschikt als schilder?

Zie jij het schildersvak wel zitten en wil je binnenkort aan de slag als schilder in Drenthe? Hieronder twee eigenschappen waarover een schilder beschikt:
  • Precies en nauwkeurig

Vacatures schilder in Drenthe

Een schilder levert een eindresultaat waarbij kwaliteit belangrijk is.
  • Communicatieve vaardigheden
Je moet goed samen kunnen werken met collega’s, vaak werk je in koppels als schilder. Het doel is om de opdrachtgever waarvoor je werkt tevreden te maken, dus ook daarvoor zijn communicatieve vaardigheden voor nodig. 

 

Wat ga ik doen als schilder?

Afhankelijk van de vacature is schilder in het algemeen een afwisselende baan. Zo ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren; schuren, lakken, sausen, afwerken en schilderen. 
 

Hoe word ik schilder?

Het hebben van een schildersdiploma is vaak een pré om aan de slag te kunnen gaan als schilder. Als zelfstandig schilder is dit vaak een vereiste. Je kunt ook aan de slag als rechterhand van een schilder en het vak in de praktijk leren. Een VCA-certificaat, of het bereid zijn om deze te behalen, is wel een vereiste om als schilder werkzaam te zijn in Drenthe. Neem contact met ons op en wij helpen je verder met de zoektocht naar een baan als schilder.
 

Direct inschrijven Bekijk vacatures


Heb je vragen of wil je meer weten over een vacature voor schilder in de omgeving van Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons.

Telefonisch: 088 - 020 85 00 (van 8:30 uur tot 17:00 uur)
WhatsApp: 06 29 15 43 40

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions