Pagina wordt geladen ...

Werken als dakdekker in Drenthe 

Ben jij net klaar met school en zoek je een uitdaging of heb je al ervaring en ga je graag weer aan de slag als dakdekker? Lees dan snel verder. Wij vertellen je alles over het werk in de dakbedekking. Wij helpen je graag verder met het vinden van een geschikte vacature dakbedekking in Drenthe, bijvoorbeeld in Hoogeveen of Meppel. 

Bekijk vacatures dakbedekking

Wat ga je doen als dakdekker?

Wanneer je aan het werk gaat in de dakbedekking houd jij je voornamelijk bezig met het aanleggen van daken, onderhoud verrichten aan kapotte daken en het verwijderen van oude daken. Daarnaast zijn ook veelvoorkomende taken:

  • Aanleggen van verschillende soorten dakbedekking;
  • Werken met lood, koper en zink;
  • Strippen van oude daklagen;
  • Soldeer-, timmer- en laswerkzaamheden.Werken als dakdekker in Drenthe - vacatures dakbedekking omgeving Hoogeveen

Ben ik geschikt om als dakdekker te gaan werken?

Als je een vacature zoekt in de dakbedekking heb je waarschijnlijk geen hoogtevrees. Je zult werken op hoogte. Daarnaast ben je handig en vind je het fijn om in de buitenlucht te werken. Het is fysiek werk dus ook een gezonde conditie is van belang als je als dakdekker aan de slag wil. 

Hoe word ik dakdekker?

Ben je overtuigt en zoek je nu vacatures dakbedekking in de omgeving van Drenthe, zoals in Meppel of Hoogeveen? Als je graag dakdekker wil worden en je bent fysiek in goede gezondheid is er veel mogelijk! Het kan zijn dat je een relevante opleiding hebt gevolgd in de bouw, dit is echter een pré. Je kunt het vak ook in de praktijk leren als leerling dakdekker. Dus ben jij net klaar met school en je wil aan de slag in de dakbedekking? Neem dan zeker contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden voor jou. 

 

Bekijk vacatures dakbedekking

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions