Pagina wordt geladen ...

Vacatures in Assen

Wil jij aan het werk in de hoofdstad van Drenthe? Wij hebben verschillende vacatures voor jou in de omgeving van Assen. Naast Assen hebben wij ook diverse vacatures openstaan voor jou in Beilen en Hoogeveen, dichtbij Assen. Bekijk ze direct of neem contact op met ons.

Bekijk vacatures

Staat jouw vacature in Assen er niet tussen? Schrijf je dan in! Wij zullen contact met je opnemen wanneer we een passende vacature in de buurt van Assen binnenkrijgen. Bij een goede match zul jij dan snel aan het werk gaan in Assen. 

Direct inschrijven 

Ik wil werken in AssenWerken in Assen, vacatures Assen

Woon jij in Assen of in de buurt daarvan? Verschillende opdrachtgevers van ons zijn gevestigd in Assen, hierdoor hebben wij een groot en divers aanbod aan vacatures in deze regio. Zowel fulltime banen, parttime banen als bijbanen bieden wij regelmatig aan in de omgeving van Assen. Daarnaast zijn ook de branches waarvoor wij mensen zoeken in Assen zeer divers. Van de timmerindustrie tot administratieve functies zoeken wij vaak mensen voor.

Vacature vinden in Assen via EN uitzendbureau

Wij van EN uitzendbureau hebben regelmatig binnenkomende vacatures met als standplaats Assen. Ons kantoor kun je vinden in Hoogeveen, in de buurt van Assen dus. Wat zijn verder de voordelen van EN uitzendbureau?

  • Openheid en transparantie 
  • Wij kijken verder dan je CV, wij willen weten wie jij als persoon bent en waar je ambities liggen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in verschillende branches en organisaties, ook in Assen
  • Als bemiddelaar tussen twee partijen zorgen wij voor de perfecte match
  • Grote kans op een baan in de buurt van Assen

Ga snel aan het werk in Assen

Wil jij zo snel mogelijk aan het werk in de buurt van Assen? Daar helpen wij je graag bij. Je kunt ons bellen of je online inschrijven. Daarnaast ben je ook welkom om eens langs te komen op ons kantoor in Hoogeveen. Neem direct contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken en de ideale match tussen jou en een werkgever te maken. 

Neem contact op

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions