Pagina wordt geladen ...

Vacatures in Beilen

Woon jij in de buurt van Beilen en zoek je werk in deze regio? Dan helpt EN uitzendbureau je graag verder met het vinden van een geschikte baan. Wij hebben verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Beilen. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures

Werken in BeilenWerken in Beilen, vacatures Beilen

Dat kan! Wij krijgen regelmatig vacatures binnen van bedrijven in Beilen. Staat jouw ideale vacature er momenteel niet tussen? Schrijf je dan in! Wanneer wij jouw gegevens hebben kunnen we direct contact met je opnemen als er een relevante vacature binnenkomt. 

Direct inschrijven 

Vacatures voor jou in de buurt van Beilen

In de omgeving van Beilen staan er verschillende vacatures voor jou open. Ben je op zoek naar een fulltime baan, parttime baan of bijbaan? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Ook mag je langskomen bij ons op kantoor in Hoogeveen, dichtbij Beilen. 

Waar ga jij aan de slag in Beilen?

Beilen biedt banen aan in diverse branches. Vooral in de productie en techniek krijgen wij vaak vacatures binnen vanuit Beilen. Daarnaast is Beilen centraal gelegen in Drenthe aan de A28, waardoor Hoogeveen, Emmen en Assen vlakbij zijn. 

Waarom via EN uitzendbureau aan het werk?

EN uitzendbureau helpt je graag aan een baan in Beilen. Wij hebben verschillende opdrachtgevers waarvoor wij geschikte mensen zoeken. Welke voordelen biedt EN uitzendbureau nog meer?

  • Openheid en transparantie 
  • Wij kijken verder dan je CV, wij willen weten wie jij als persoon bent en waar je ambities liggen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in verschillende branches en organisaties, ook in Beilen
  • Als bemiddelaar tussen twee partijen zorgen wij voor de perfecte match
  • Grote kans op een baan in de omgeving van Beilen

Neem contact op met ons om jouw kansen te bespreken. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | website ontwerp dotsolutions