Pagina wordt geladen ...

Vacatures in Emmen

Zoek jij werk in de buurt van Emmen? Dan hebben wij de vacatures die jij zoekt. De opdrachtgevers waarvoor wij mensen zoeken zijn voornamelijk in Drenthe te vinden, dus ook in de buurt van Emmen hebben wij een uitdaging voor jou. 

Werken in EmmenWerken in Emmen, vacatures

Emmen is goed bereikbaar vanaf Hoogeveen. Maar ook de verbinding met Groningen, Assen en Hardenberg is goed te doen. Hebben we op dit moment geen vacature in Emmen die voor jou geschikt is? Kijk dan ook eens naar bovenstaande plaatsen!

Bekijk vacatures 

Waarom werken in Emmen via EN uitzendbureau?

Woon je in Emmen en zoek je werk? Dan helpt EN uitzendbureau je graag. Ons kantoor is te vinden in Hoogeveen, vlakbij Emmen dus! Je bent welkom om eens langs te komen. Ook kun je online contact met ons opnemen of je direct inschrijven. Daarnaast zijn er meer voordelen van werken via EN uitzendbureau:

  • Openheid en transparantie 
  • Wij kijken verder dan je CV, wij willen weten wie jij als persoon bent en waar je ambities liggen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in verschillende branches en organisaties, ook in Emmen
  • Als bemiddelaar tussen twee partijen zorgen wij voor de perfecte match
  • Grote kans op een baan in de omgeving van Emmen

Bekijk de vacatures in Emmen

Ga direct naar ons vacatureoverzicht om de perfecte baan voor jou te vinden. Zit de ideale vacature er niet tussen? Schrijf je dan in! Wij zullen dan meteen contact met jou opnemen wanneer er een relevante vacature voor jou binnenkomt in de regio Emmen.

Direct inschrijven 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions