Pagina wordt geladen ...

Werken in de technische sector

Ben jij technisch aangelegd en wil jij aan de slag in de techniek? Wellicht hebben wij de vacature voor jou in omgeving Drenthe. Techniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom is er altijd behoefte aan gespecialiseerde technici, ook in heel Drenthe worden er veel technici gezocht.
 

Bekijk vacatures

Wat zijn de werkzaamheden van een technicus?

De technische vacatures die wij voor jou hebben zijn zeer divers en uiteenlopend. Zelfs binnen elke vacature heb jij een afwisselend takenpakket. Dit maakt het ook een leuk vak!
 

Ben ik geschikt als technicus te werken?

Je bent geïnteresseerd om aan de slag te gaan in de technische sector. Wat zijn dan belangrijke eigenschappen die nodig zijn om het werk in de techniek uit te voeren? 
  • Technisch inzicht
Je bent in staat een bepaalde werkwijze te doorzien, signaleert fouten en kunt technische verbanden leggen. 
  • Analytisch vermogen
Je ziet samenhang tussen technische gegevens om technische verbanden te leggen omtrent oorzaak en gevolg.
 

Hoe kom ik terecht in de technische sector?

Op veel verschillende niveaus zijn er banen te vinden in de technische sector. Zowel op MBO-, HBO- als WO-niveau zijn er functies te vinden in de technische sector. Bekijk per vacature welke opleiding vereist is. De banen kunnen uiteenlopen van automonteur tot ingenieur. 
 

Direct inschrijven Bekijk vacatures


Heb je vragen of wil je meer weten over een vacature in de technische sector in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons.

Telefonisch: 088 - 020 85 00 (van 8:30 uur tot 17:00 uur)

WhatsApp: 06 29 15 43 40
 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions