Pagina wordt geladen ...

Vind hier je baan

Selecteer hieronder je type baan

De elementenvlieger van EN uitzendbureau

Doe de test en ontdek jouw sterke en zwakke punten in vijf minuten. De test is geschikt voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Doe de test

Vakantiewerk Hoogeveen en omgeving

Net klaar met je examens of heb jij tijd over deze zomer? Kies voor een vakantiebaan! Wij helpen ieder jaar veel jongeren aan een leuke vakantiebaan. Wij bieden vakantiewerk aan in Hoogeveen en omgeving. Wat voor vakantiewerk zoek jij? Vanaf 15 jaar kun je al aan de slag bij ons. Wij hebben verschillende vakantiewerk vacatures voor jou.

Voordelen vakantiewerk via EN uitzendbureau

Kies je voor vakantiewerk via EN Uitzendbureau dan krijg jij een speciaal contract voor de zomermaanden. Wij houden rekening met jouw wensen, het aantal uur wat je wil werken, het soort werk en dat je school weer begint in september.

Wij helpen je aan de leukste vakantiebaan in Hoogeveen en omgeving. Ga jij tijdens de zomer aan de slag via EN Uitzendbureau dan kun je rekenen op het volgende:

· Flexibele zomerbaan

· Goede verdiensten

· Wekelijks je salaris ontvangen

· Duidelijke afspraken

EN Uitzendbureau inschrijven 

Ben je na het lezen enthousiast geworden om te werken via EN Uitzendbureau? Schrijf je dan in! Wij nemen dan contact op. Dan gaan wij samen op zoek naar een leuke vakantiebaan voor jou! Heb je vragen, neem dan met ons contact op. Wij zijn telefonisch tussen 8:30 uur en 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088-0208500 of via de app op 06-29154340.

Je mag natuurlijk ook gewoon bij ons binnenstappen aan de Stephensonstraat 65 in Hoogeveen.

Naam:
Tussenvoegsel: (b.v. de, van of den)
Achternaam:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mailadres:
Gewenste vakantiebaan:
Ik ben op de hoogte van het privacy statement*
 
 
 

De velden met een * moeten ingevuld zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je nu aan en ontvang circa een keer per maand onze nieuwste vacatures en handige sollicitatietips! Wij verstrekken je gegevens niet aan derden en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Aanmelden
keurmerken vcu keurmerken lloyds keurmerken nbbu keurmerken sna
sitemap | contact | hoger in Google dotsolutions